Abonnee worden

U kunt zich tot wederopzegging abonneren op SPORTgericht door het invullen van het onderstaande formulier. Na een correcte verzending van het formulier verschijnt de mededeling 'Bedankt, uw aanvraag is verzonden' op uw scherm en ontvangt u per ommegaande een automatische verzendbevestiging op het door u opgegeven e-mail adres. Na verwerking van uw aanmelding ontvangt u van ons secretariaat ter bevestiging een tweede e-mail, met daarin o.a. uw abonneenummer.

TIP: ververs dit scherm in uw browser voordat u het formulier gaat invullen.

Het komt een enkele keer voor dat een aanmelding door conflicterende browserinstellingen niet lukt. Mocht uw aanmelding niet lukken (uw gegevens worden gewist nadat u op [Aanmelding verzenden] heb geklikt en u krijgt geen verzendbevestiging), ververs dan a.u.b. het scherm in uw browser en probeer het nog een keer. Lukt het nog niet, neem dan a.u.b. telefonisch (0172-230681) of per e-mail (sportgericht@xs4all.nl) contact met ons op, dan helpen wij u snel.

Informatie over de prijzen van onze abonnementen en de organisaties waarmee een kortingsregeling voor leden bestaat vindt u hier. Informatie over de geschenken die u kunt ontvangen bij één van onze aanbiedingen vindt u hier (boeken 20/10 Uitgevers), hier (BLACKROLL trainingsmaterialen) en hier (archief SPORTgericht).