Proefabonnement

Wilt u een proefabonnement aanvragen of cadeau geven? Vul dan het onderstaande formulier in. Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

Het laatst verschenen nummer is het eerste nummer van het proefabonnement.

Het proefabonnement eindigt automatisch. Na bezorging van het laatste nummer vragen wij de ontvanger eenmalig of hij/zij het abonnement (zelf) wil voortzetten.

De korting die wij geven op onze proef- en cadeau-abonnementen is éénmalig en is niet van toepassing voor ontvangers of adressen die de afgelopen 12 maanden op onze verzendlijst hebben gestaan.

De korting geldt niet voor de verzendkosten naar buitenlandse adressen. Deze moeten dus nog bij de hieronder genoemde bedragen worden opgeteld. Op jaarbasis (6 nummers) bedragen ze voor Europa 10 euro en voor de rest van de wereld 30 euro.

Heeft u m.b.t. het geven van een cadeau-abonnement speciale wensen? Bijvoorbeeld dat u het eerste nummer persoonlijk aan de ontvanger wilt overhandigen? Vraag ons dan (in het veld 'Opmerking') om u te bellen of bel ons op 0172-230681 (ma-vr 9:00-12:30), dan regelen wij het voor u.